Fjernvarmeinstallation i din bolig

Har du allerede fjernvarme i din bolig, eller ønsker du et tilbud på en ny? Så kan du trygt ringe til os. Hos Harløse VVS har vi mere 35 års erfaring inden for fjernvarmeinstallation, og er dermed din ekspert i fjernvarmeanlæg i områderne omkring Hillerød, Allerød og resten af Nordsjælland.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er en miljøvenlig varmekilde, der både er nem og billig at etablere. Der er mange gode grunde til at vælge netop denne form for varmekilde i sin bolig, og af fordele ved fjernvarmeinstallation kan blandt andet nævnes:

  • ​​Billig opvarmning
  • ​Miljøvenlig måde at få varme på
  • ​Særdeles nem at vedligeholde

Hvad koster fjernvarmeinstallation?

Prisen på fjernvarmeinstallation varierer ​alt efter opgavens omfang, derfor kontakt os hvis du har nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så hører vi meget gerne fra dig.

For at hjælpe dig med den helt rigtige løsning, besøger vi dig for at gennemgå din nuværende installation. Vi klarlægger de mest hensigtsmæssige ændringer og kan også komme med energiforbedrende forslag.

Du kan enten ringe til os på telefon 48 25 04 49, eller du kan skrive til vores e-mail vvs@harloesevvs.dk for at høre meget mere om fjernvarmeinstallation.

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af