Nyt badeværelse

Et nyt badeværelse i et hus eller i en lejlighed gør underværker, især hvis det gamle er lavet for flere årtier siden. Mange ældre badeværelser har ingen eller ganske få skabe. De har tit et stort badekar, og farver og materialer kan virke gammeldags. Derudover kan de som regel være upraktiske at holde rene.

​Vi tilbyder renovering af badeværelse i totalentreprise​

​Hos Harløse VVS har vi mere end 35 års erfaring inden for VVS, herunder med at renovere og ombygge et ældre badeværelse. Vi kan i samme forbindelse lægge rør om. Derudover kan vi også koordinere arbejdet med andre håndværkere som blandt andet murere, elektrikere, malere og tømrere, hvilket sikre dig den bedste løsning til et nyt badeværelse.

​Med vores beliggenhed på Harløsevej i Hillerød klarer vi nemt opgaver i andre byer, som Allerød samt øvrige beliggenheder i det øvrige Nordsjælland.

Vælg mellem tre forskellige løsninger

​Dybest set kan du vælge imellem tre løsninger ved en billig badeværelsesrenovering.

  • Første mulighed er vandbesparende foranstaltninger, hvor vi skifter toilet og blandingsbatterier med henblik på at se en besparelse på vandregningen.
  • Den anden løsning er en renovering af badeværelse, men i et mindre omfang. Små reparationer og mindre kosmetiske ændringer på dit badeværelse af den ene eller anden art.

  • ​Sidste og tredje løsning er en komplet renovering af badeværelse med nye rør og afløbsinstallationer, hvor vi lægger nye fliser og klinker. Vi udskifter alt sanitet, opsætter skabe og etablerer nyt bad, således I får et mere rummeligt og praktisk badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

​Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og derfor er vi heller ikke de allerbilligste. Prisen på et helt nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse kan variere relativt meget. 

Du er dog mere end velkommen til at kontakte os på telefon 48 25 04 49, skrive til vores e-mail vvs@harloesevvs.dk eller benytte vores kontaktformular. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud på din opgave.

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af