Montering af varmepumpe udføres

Er du på udkig efter en økonomisk og energirigtig varmekilde til boligen eller sommerhuset, kan du med fordel investere i montering af varmepumpe.

Her kan vi hos Harløse VVS ApS være behjælpelige, og vi tilbyder også efterfølgende service på varmepumpen efter monteringen. Vores virksomhed er beliggende i Hillerød, men vi kører også gerne ud til kunder i Allerød og omegn samt resten af Nordsjælland.

Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

Der er mange fordele ved montering af varmepumpe i boligen eller sommerhuset. Det gælder især, hvis varmepumpen skal erstatte en gammel og dyr varmekilde som eksempelvis et oliefyr. En varmepumpe er også ideel, hvis du eksempelvis opvarmer din bolig med elvarme, idet el er en dyr løsning.​

En af de helt store fordele ved en varmepumpe er, at den bruger meget lidt energi på at producere varme, hvilket gør den til en billig og økonomisk varmekilde. Faktisk kan du spare helt op til 50 % på din varmeregning alt afhængigt af, hvilken varmekilde du skifter fra, og den vil derfor hurtigt tjene sig selv ind.

Kontakt os for montering af varmepumpe

Skal vi hjælpe dig med at foretage en beregning af din besparelse på energiforbruget ved at udskifte din nuværende varmekilde med en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 48 25 04 49 eller skriv til e-mail vvs@harloesevvs.dk.​

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af