Kalkfrit vand med et blødgøringsanlæg

​Er du træt af at have alt for meget kalk i vandet? Hos Harløse VVS kan vi hjælpe dig med at få kalkfrit vand med et blødgøringsanlæg. Vi har base i Hillerød, men hjælper dog gerne med et blødgøringsanlæg, hvis du bor i andre byer i Nordsjælland som eksempelvis Allerød.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at have meget kalk i vandet. Drikkevandet ser uappetitligt ud. Selv kogt vand vil stadig indeholde meget kalk. Derudover kan kalken sætte sig på armaturer og andre overflader. Det kan give en masse bøvl. Derfor kan det være en fordel med et blødgøringsanlæg, som kan hjælpe dig med at få kalkfrit vand i hjemmet.

Vi sørger for det hele

Når du skal have et blødgøringsanlæg, får du hele pakken. Du køber vandbehandlingsanlægget hos os. Vi sørger dernæst for at levere og montere det. På den måde kan du få kalkfrit vand i en fart uden en masse besvær. 

Vi kan hjælpe med et anlæg til blødgøring af vand til huse og lejligheder. Derudover hjælper vi både erhverv og private med at få kalkfrit vand.

Hvordan virker et blødgøringsanlæg?

Et blødgøringsanlæg er den bedste måde at slippe af med kalken i vandet på. Anlægget foretager en vandbehandling, hvor vandet renses for kalcium- og magnesium-ioner. Det er med til at blødgøre vandet og dermed give dig kalkfrit vand.

Det eneste arbejde i skal gøre er, at rense blødgøringsanlægget fra tid til anden. Det er dog en billig pris at betale, når du i stedet får kalkfrit vand.

Lad os hjælpe dig med at få kalkfrit vand

Vi forhandler BWT anlæg, som har nogle af de bedste blødgøringsanlæg på markedet. Her får du en kvalitetsløsning, der kan gøre en kæmpe forskel i hverdagen. Vil du have kalkfrit vand, kan vi helt sikkert anbefale BWT.

Skal vi hjælpe dig med at gøre hverdagen nemmere med et blødgøringsanlæg? Kontakt os på telefon 48 25 04 49, eller skriv en e-mail til vvs@harloesevvs.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage.​

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af