Skylletoilet for en forfriskende og renere fornemmelse

​Overvejer du at skifte dit gamle toilet ud med et nyt og innovativt skylletoilet? Hos Harløse VVS kan vi hjælpe dig med levering og montereting af dit nye toilet. Vi kører gerne til Hillerød, Allerød og resten af Nordsjælland, når du skal have en kompetent VVS’er til at hjælpe dig med den helt rette løsning.

Der er mange fordele ved et skylletoilet. Toilettet giver dig et mere renligt toiletbesøg. Du får en blid rengøring med vand, der efterlader en forfriskende fornemmelse hele dagen. Et douchetoilet er derfor den helt rette løsning, hvis du vil gøre noget ekstra for din personlige hygiejne.

Nyt toilet monteres hos dig

Der findes flere forskellige løsninger, når du ønsker at få et nyt toilet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad du skal vælge. Vi står dog altid klar med råd og vejledning, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Vi kommer gerne hjem til for at montere toilettet.

Vi hjælper dig med at finde det douchetoilet, der passer til dit behov og med en pris der passer ind i dit budget.

Vi kan blandt andet hjælpe med montering af skylletoiletter fra Geberit Aquaclan og Grohe. Herudover hjælper vi dig med at finde den rette løsning, der skræddersyer toilettet til dit nuværende badeværelse.

Hvad koster et nyt toilet?

Prisen på et toilet afhænger af mærket. Vi fører forskellige mærker, ring for at høre mere om vores priser. 

Skylletoiletter bliver efterhånden mere og mere populære i Skandinavien. Der er nemlig rigtig mange fordele ved et skylletoilet, som tiltaler mange. Skal du også have del i de mange fordele ved et skylletoilet?

Vi kan tilbyde dig et uforpligtende tilbud på nyt toilet. Ring til 48 25 04 49, så hjælper vi med at finde den rette løsning til dig. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at skrive en e-mail til vvs@harloesevvs.dk.​

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af