Quooker vandhane til kogende vand

Overvejer du at få monteret en Quooker vandhane i dit køkken? Hos Harløse VVS kan vi hjælpe dig med at få de mange fordele, der er ved en Quooker vandhane. Vi hjælper med montering af vandhanen i byer som Hillerød, Allerød og andre omkringliggende byer i Nordsjælland.

Der er mange fordele ved at vælge en Quooker vandhane. Du kan lynhurtigt få kogende vand direkte ud af hanen, hvilket kan spare dig for en masse tid. Du behøver ikke at koge vand til pasta, kaffe, the eller lignende i en gryde eller en elkedel. Du får kogende vand netop som du tænder for din Quooker vandhane.

Vi kan hjælpe med levering, montering og vedligeholdelse

Når du skal have en Quooker vandhane, kan vi både levere og montere den hjemme i dit hus. Det er ikke bare lige til selv at montere en Quooker vandhane.​ Vi har dog en masse erfaring og vi sørger selvfølgelig for, at den bliver monteret rigtigt. På den måde kan du få kogende vand i vandhanen i løbet af ingen tid.

En Quooker vandhane vil kræve noget vedligeholdelse fra tid til anden. Det er selvfølgelig også noget, vi kan hjælpe med. Quooker byder også på andre vandhaner for eksempel med koldt vand eller vand med brus. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, kommer vi gerne med gode råd.

Gør hverdagen nemmere med Quooker - den kogende vandhane

En Quooker vandhane kan gøre hverdagen meget nemmere. Selvom prisen på denne vandhane er dyrere end en traditionel vandhane, får du rigtig meget for pengene. Derudover er der også mulighed for en vandbesparelse, hvis du eksempelvis lader vandet løbe fra tid til anden, for at få varmt vand.

Skal vi gøre hverdagen nemmere for dig med en Quooker vandhane? Så grib telefonen og kontakt os på 48 25 04 49, eller skriv en e-mail til vvs@harloesevvs.dk og vi vil vende hurtigt retur.​

Skal vi kontakte dig?

Vi kontakter dig med glæde. Skriv dine oplysninger eller spørgsmål, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Harløse VVS

Harløsevej 172

3400 Hillerød

​CVR: 44551411

Det er muligt for vores kunder at betale faktura via Mobilepay på nr: 80871

Kontakt os

☎ Tlf.: 48 25 04 49

✉ E-mail: vvs@harloesevvs.dk

Vi er medlem af